Az Európai Réz Intézet 15. alkalommal hirdette meg országos rézversenyét épületgépész szakgimnáziumok és szakközépiskolák tanulói részére. A Interneten lebonyolított szakmai vetélkedőn a rézcsövek épületgépészeti felhasználásáról és a réz egyéb alkalmazásáról kérdezték meg tanulóinkat.

Bővebben...

A Kálmán Imre Kulturális Központ 2018. április 11-én, József Attila születésnapjának évfordulóján rendezte meg a hagyományos, siófoki versmondó versenyt.

Bővebben...

A tavaszi, történelmi kirándulás úti célja ezúttal Sümeg volt. Diákjaink a szervezők - Nagy Márta tanárnő és Vadas Éva tanárnő - kíséretében megtekintették a várat, majd hazafelé a balatonfűzfői bobpályánál is megálltak.

Fotók: Nagy Márta, Vadas Éva

2018. április 6-án rendezték iskolánk magyar szakos pedagógusai – Vadas Éva tanárnő, Őri Viktória tanárnő és Szokoli Zsuzsanna tanárnő – az Arany János Emlékversenyt. Iskolánk a programmal az Arany János-emlékévhez kapcsolódott, melyet a költő születésének 200. évfordulója alkalmából rendezett hazánk.

Bővebben...

2018. április 13-án este 18 órától tartjuk tanműhelyünkben a SZAKMÁK ÉJSZAKÁJA programunkat, amellyel mi is csatlakozunk az országos rendezvénysorozathoz.

Bővebben...

A mezei futó diákolimpia márciusi, megyei döntőjében remekül szerepeltek atlétáink.

Bővebben...

Olvasóink értékelése: / 2
ElégtelenKitűnő 

A Siófoki Szakképzési Centrum szeretettel várja az érdeklődőket Szakmai napjára, melyet 2018. április 13-án tart a siófoki hajóállomáson, a Szent Miklós motoroson.

Bővebben...

2018. március 28-án tartotta iskolánk Diákönkormányzata - Takács Helga patronáló tanár vezetésével - a Baross-napot. (Fotó: Vörös Tamás tanár úr)

Bővebben...

A Baross-nap megnyitóján, március 28-án adta át Kispéter Sándor igazgató úr a kiváló tanulók, sportolók számára alapított Vörös Balázs-díjat. A kitüntetést Nevelőtestületünk képviselői, az Alapítók büszkeségünk, Vörös Balázs – a tragikusan fiatalon elhunyt, kiváló tanulmányi és sporteredményekkel rendelkező tanítványunk – emlékének méltó megörökítése, valamint tehetségeink elismerése céljából hozták létre.

Bővebben...