Április 17-én, Gödöllőn 21. alkalommal rendezték meg az Atlétika Mezei Futás Diákolimpia® Országos Döntőjét, melyen iskolánk csapata – Somogy megye ezüstérmeseként – kiválóan szerepelt.

Bővebben...

2018. április 24-én ismét megrendezésre került iskolánkban az immár hagyománynak számító angol nyelvi csapatverseny.

Bővebben...

2018. április 28-án, szombaton Nyim Község Önkormányzata, a Nyimi Faluszépítő és Környezetvédő Egyesület, a Nyimi Hagyományőrző és Kulturális Egyesület valamint iskolánk közös akcióban hagyományos tavaszi nagytakarítást rendezett a festői szépségű községben.

Bővebben...

A 2017/2018. tanévi ágazati és ágazaton kívüli szakmai érettségi vizsgatárgyak versenyén (ÁSZÉV) remekül szerepeltek tanítványaink.

Bővebben...

Az Európai Réz Intézet 15. alkalommal hirdette meg országos rézversenyét épületgépész szakgimnáziumok és szakközépiskolák tanulói részére. A Interneten lebonyolított szakmai vetélkedőn a rézcsövek épületgépészeti felhasználásáról és a réz egyéb alkalmazásáról kérdezték meg tanulóinkat.

Bővebben...

A tavaszi, történelmi kirándulás úti célja ezúttal Sümeg volt. Diákjaink a szervezők - Nagy Márta tanárnő és Vadas Éva tanárnő - kíséretében megtekintették a várat, majd hazafelé a balatonfűzfői bobpályánál is megálltak.

A programot az FGSZ Földgázszállító Zrt. támogatta.

Fotók: Nagy Márta, Vadas Éva

Olvasóink értékelése: / 6
ElégtelenKitűnő 

2018. február 24. és március 17. között iskolánk 13 tanulója 3 hetes szakmai gyakorlaton vett részt Milánóban.

Bővebben...

A Kálmán Imre Kulturális Központ 2018. április 11-én, József Attila születésnapjának évfordulóján rendezte meg a hagyományos, siófoki versmondó versenyt.

Bővebben...

2018. április 6-án rendezték iskolánk magyar szakos pedagógusai – Vadas Éva tanárnő, Őri Viktória tanárnő és Szokoli Zsuzsanna tanárnő – az Arany János Emlékversenyt. Iskolánk a programmal az Arany János-emlékévhez kapcsolódott, melyet a költő születésének 200. évfordulója alkalmából rendezett hazánk.

Bővebben...