Olvasóink értékelése: / 6
ElégtelenKitűnő 

2018. február 24. és március 17. között iskolánk 13 tanulója 3 hetes szakmai gyakorlaton vett részt Milánóban.

Bővebben...

Az Európai Réz Intézet 15. alkalommal hirdette meg országos rézversenyét épületgépész szakgimnáziumok és szakközépiskolák tanulói részére. A Interneten lebonyolított szakmai vetélkedőn a rézcsövek épületgépészeti felhasználásáról és a réz egyéb alkalmazásáról kérdezték meg tanulóinkat.

Bővebben...

A Kálmán Imre Kulturális Központ 2018. április 11-én, József Attila születésnapjának évfordulóján rendezte meg a hagyományos, siófoki versmondó versenyt.

Bővebben...

A tavaszi, történelmi kirándulás úti célja ezúttal Sümeg volt. Diákjaink a szervezők - Nagy Márta tanárnő és Vadas Éva tanárnő - kíséretében megtekintették a várat, majd hazafelé a balatonfűzfői bobpályánál is megálltak.

A programot az FGSZ Földgázszállító Zrt. támogatta.

Fotók: Nagy Márta, Vadas Éva

Olvasóink értékelése: / 2
ElégtelenKitűnő 

A Siófoki Szakképzési Centrum szeretettel várja az érdeklődőket Szakmai napjára, melyet 2018. április 13-án tart a siófoki hajóállomáson, a Szent Miklós motoroson.

Bővebben...

2018. március 28-án tartotta iskolánk Diákönkormányzata - Takács Helga patronáló tanár vezetésével - a Baross-napot. (Fotó: Vörös Tamás tanár úr)

Bővebben...

2018. április 6-án rendezték iskolánk magyar szakos pedagógusai – Vadas Éva tanárnő, Őri Viktória tanárnő és Szokoli Zsuzsanna tanárnő – az Arany János Emlékversenyt. Iskolánk a programmal az Arany János-emlékévhez kapcsolódott, melyet a költő születésének 200. évfordulója alkalmából rendezett hazánk.

Bővebben...

2018. április 13-án este 18 órától tartjuk tanműhelyünkben a SZAKMÁK ÉJSZAKÁJA programunkat, amellyel mi is csatlakozunk az országos rendezvénysorozathoz.

Bővebben...

Olvasóink értékelése: / 1
ElégtelenKitűnő 

A mezei futó diákolimpia márciusi, megyei döntőjében remekül szerepeltek atlétáink.

Bővebben...