„A kapu két világ határa, melyek egyikében Te laksz!”

alt2012. február 23-24. között a Somogyi TISZK Közép- és Szakiskola Krúdy Gyula Tagintézményének Rudnay Gyula Szakképzője diákjai állítottak ki iskolánkban.

Bővebben...

altKedves Diákok!

Kérésetekre közzétesszük a Baross-nap programjával kapcsolatos szavazás jelenlegi állását. Ne feledjétek, még 12 napig szavazhattok!

Bővebben...

Olvasóink értékelése: / 5
ElégtelenKitűnő 

alt

2012. február 10-én tartottuk a siófoki Kálmán Imre Kulturális Központban iskolánk 130 végzős tanulójának szalagavató ünnepségét.

Bővebben...

Radnóti Miklós: Február

Ujra lebeg, majd letelepszik a földre,
végül elolvad a hó;
csordul, utat váj.
Megvillan a nap. Megvillan az ég.

Bővebben...

altKérlek, jelöld meg az alábbi listákban azokat a programokat, amelyeken szívesen részt vennél a Baross-napon. Vetélkedők, versenyek kategóriában 5, bemutatók, előadások, foglalkozások kategóriában 3 programra szavazhatsz. (Összesen tehát 8 programot jelölj meg!) Szavazás zárása: 2012. március 1. Szavazok!

OSZT.     OSZTÁLYFŐNÖK             IDŐPONT                              TEREM

9/A          Hollósy Eszter                 2012. január 30. 16.00       25. terem

9/B          Bors József                     2012. január 24. 16.00       22. terem

Bővebben...

altA Somogyi TISZK Baross Gábor Közép- és Szakiskola vezetősége, tantestülete és végzős diákjai szeretettel meghívják Önt a

2012. február 10-én 17.00 órakor
tartandó

SZALAGAVATÓ ÜNNEPSÉGÜKRE.

Bővebben...

altIskolánkban az elmúlt és az idei tanévben több egészségmegőrző, ismeretterjesztő előadást tartott Soósné Csik Erzsébet védőnő. 2012. január és február hónapjában az energiaital túlzott fogyasztásának veszélyeire, egészségkárosító hatására hívja fel diákjaink figyelmét az egészségügyi szakember.

Bővebben...

2012120 22012. január 16-án rendezték Tabon, a Somogyi TISZK Közép- és Szakiskola Krúdy Gyula Tagintézményének Rudnay Gyula Szakképzőjében a Rudnay Kupát. A kispályás labdarúgótornán négy tagintézményünk csapata versenyzett a legjobbnak járó serlegért.

Bővebben...