Május 22-én a balatonföldvári Gróf Széchényi Imre Általános Iskola 6. osztályos tanulói jártak iskolákban, akik megtekintették tantermeinket, könyvtárunkat, stúdiónkat, majd a víz témakörben rendezett ismertető programokon vettek részt.

Bővebben...

Május 18-án 9. alkalommal került megrendezésre Siófokon 1200 versenyzővel rendhagyó módon a Wink Maraton és Félmaraton Futófesztivál. Igazából rendhagyó volt mindig is: a szervezők a kezdetektől szívesen látták az ép versenyzők mellett a fogyatékossággal élőket.

Bővebben...

Az Uránia Nemzeti Filmszínházban 2012. május 17-én tartották a Libri Aranykönyv 2011 Díjátadó Gáláját. A rendezvényen az Arany Tanár verseny végeredményét is kihirdették: az év magyartanára címet Szokoli Zsuzsanna, iskolánk pedagógusa nyerte el.

Bővebben...

„Az életet nem azok a napok jelentik, amik elmúltak, hanem amikre emlékezünk…”
(Pavlenko)

2012. május 5-én végzős tanulóink számára utoljára szólalt meg az iskolai csengő, mely határozott hangon jelezte a középiskolai diákélet végét. Felcsendültek a ballagási énekek, majd tanítványaink tarisznyával a vállukon útra keltek, hogy elbúcsúzzanak tanáraiktól, diáktársaiktól, az Alma Matertől.

Bővebben...

4. alkalommal rendezték meg 2012. április 28-án a DIA-MOND kompetenciára épülő értékközvetítő műveltségi tehetséggondozó csapatverseny döntőjét a hajdúböszörményi Veress Ferenc Szakképző Iskolában.

Bővebben...

Az alábbiakban az érettségi és szakmai vizsgák időpontját közöljük.

Bővebben...

2012. április 26-28. között tartották Keszthelyen a XX. Helikoni Ünnepségeket. A nagyszabású rendezvénysorozaton iskolánk tanulói neves zsűri előtt, több művészeti kategóriában mérték össze - a dunántúli iskolák diákjaival - tudásukat.

Bővebben...

Szeretettel meghívjuk Önt és kedves családját  a Somogyi TISZK Baross Gábor Közép- és Szakiskola ballagási ünnepségére, melyet 2012. május 5-én 11 órakor tartunk.

Bővebben...

„Visz, visz, csak visz. Balaton a neve,
kékbe, zöldbe, szivárványba burkozik heve.”

A tavaszi napsugár az évszakonként más-más színben pompázó Balatont mosolyogósra festi, amelyre nemcsak az ide látogatók, hanem a part mellett élők is naponta rácsodálkoznak.          Projekt letöltése

Bővebben...