OSZT.     OSZTÁLYFŐNÖK             IDŐPONT                              TEREM

9/A          Hollósy Eszter                 2012. január 30. 16.00       25. terem

9/B          Bors József                     2012. január 24. 16.00       22. terem

Bővebben...

2012120 22012. január 16-án rendezték Tabon, a Somogyi TISZK Közép- és Szakiskola Krúdy Gyula Tagintézményének Rudnay Gyula Szakképzőjében a Rudnay Kupát. A kispályás labdarúgótornán négy tagintézményünk csapata versenyzett a legjobbnak járó serlegért.

Bővebben...

Olvasóink értékelése: / 1
ElégtelenKitűnő 

2012117 12012. január 16-án az osztályok fotózásával kezdődött a 2011/2012. tanév évkönyvének összeállítása. Négy napon keresztül – január 16-19-ig – készülnek az osztályképek és a pedagógusokról, dolgozókról, tanulókról az egyéni képek.

Bővebben...

alt2012. január 13-án a 3. órában tartotta a Somogyi TISZK Baross Gábor Közép- és Szakiskola végzősei – a 12/A és 12/B osztály – számára általános tájékoztatóját a Kaposvári Egyetem.

Bővebben...

altAz Európában 65, Magyarországon közel húsz éve jelen lévő Schiedel vállalat az otthonos lakókörnyezet megteremtését és az energia hatékony felhasználását tűzte ki céljául. A cég magyarországi képviseletét a veszprémi székhelyű Schiedel Kéménygyár Kft. látja el, melynek értékesítési képviselője, Schönberger Tamás úr december 15-én tartott prezentációval egybekötött előadást és gyakorlati bemutatót iskolánk kőműves tanulói számára. A rendezvényt Oláh Csilla tanárnő szervezte.

Bővebben...

„Ha az ünnep elérkezik életedben, akkor ünnepelj egészen. Ölts fekete ruhát. Keféld meg hajad vizes kefével. Tisztálkodjál belülről és kívülről. Felejts el mindent, ami a köznapok szertartása és feladata. Az ünnepet nemcsak a naptárban írják piros betűkkel. Nézd a régieket, milyen áhítatosan, milyen feltétlenül, milyen körülményesen, mennyi vad örömmel ünnepeltek! Az ünnep a különbözés. Az ünnep a mély és varázsos rendhagyás. Az ünnep legyen ünnepies. Legyen benne tánc, virág, fiatal nők, válogatott étkek, vérpezsdítő és feledkezést nyújtó italok. S mindenekfölött legyen benne valami a régi rendtartásból, a hetedik napból, a megszakításból, a teljes kikapcsolásból, legyen benne áhítat és föltétlenség. Az ünnep az élet rangja, felsőbb értelme. Készülj föl reá, testben és lélekben.”

Bővebben...

altA szeretet ünnepének alkalmából – a téli szünet előtti utolsó tanításai napon – tartottuk hagyományos karácsonyi ünnepélyünket.

A műsor első részében tanulóink a karácsonyhoz kapcsolódó verseket szavaltak, melyet az iskolai énekkar által előadott dalok tették bensőségessé. A második részben Ficsku Pál Karácsonyi mese Noéról és Noémiről című művének színpadra átírt változatát mutatták be diákjaink. A vidám hangulatú ünnepség szereplőit Bauer Gabriella tanárnő készítette fel.

Bővebben...

alt2011. december 1-4-ig tartották Wroclawban 13 ország és 172 versenyző részvételével a Cadet és U22 Európa Bajnokságot, melyen U22 / Kata versenyszámban I. helyezett lett Mármarosi Henrietta, Cadet / Kumite versenyszámban III. helyezést ért el Lizák Richárd (Cadet +75 kg), III. helyezett lett Tóth Alexandra (Cadet +65 kg). A szenzációs eredménnyel záruló versenyről iskolánk testnevelő tanára, Shihan Kálóczi József 5.dan számolt be.

Beszámoló a wroclawi versenyről - 2011. december 01-04.

Bővebben...

alt2011. november 14-én tartottuk nyílt napunkat, melyre sok, pályaválasztás előtt álló diák érkezett.

A megnyitón Szamosi Lóránt főigazgató úr köszöntötte vendégeinket, majd Ferencziné Becske Ibolya főigazgató-helyettes asszony, Kispéter Sándor főigazgató-helyettes úr és Keszthelyi László gyakorlati oktatásvezető úr a szakközépiskolai és szakmai képzésekkel kapcsolatban tájékoztatta az érdeklődőket.

Bővebben...