altA Somogyi TISZK Baross Gábor Közép- és Szakiskola vezetősége, tantestülete és végzős diákjai szeretettel meghívják Önt a

2012. február 10-én 17.00 órakor
tartandó

SZALAGAVATÓ ÜNNEPSÉGÜKRE.

Bővebben...

altKérlek, jelöld meg az alábbi listákban azokat a programokat, amelyeken szívesen részt vennél a Baross-napon. Vetélkedők, versenyek kategóriában 5, bemutatók, előadások, foglalkozások kategóriában 3 programra szavazhatsz. (Összesen tehát 8 programot jelölj meg!) Szavazás zárása: 2012. március 1. Szavazok!

altIskolánkban az elmúlt és az idei tanévben több egészségmegőrző, ismeretterjesztő előadást tartott Soósné Csik Erzsébet védőnő. 2012. január és február hónapjában az energiaital túlzott fogyasztásának veszélyeire, egészségkárosító hatására hívja fel diákjaink figyelmét az egészségügyi szakember.

Bővebben...

OSZT.     OSZTÁLYFŐNÖK             IDŐPONT                              TEREM

9/A          Hollósy Eszter                 2012. január 30. 16.00       25. terem

9/B          Bors József                     2012. január 24. 16.00       22. terem

Bővebben...

Olvasóink értékelése: / 1
ElégtelenKitűnő 

2012117 12012. január 16-án az osztályok fotózásával kezdődött a 2011/2012. tanév évkönyvének összeállítása. Négy napon keresztül – január 16-19-ig – készülnek az osztályképek és a pedagógusokról, dolgozókról, tanulókról az egyéni képek.

Bővebben...

altA szeretet ünnepének alkalmából – a téli szünet előtti utolsó tanításai napon – tartottuk hagyományos karácsonyi ünnepélyünket.

A műsor első részében tanulóink a karácsonyhoz kapcsolódó verseket szavaltak, melyet az iskolai énekkar által előadott dalok tették bensőségessé. A második részben Ficsku Pál Karácsonyi mese Noéról és Noémiről című művének színpadra átírt változatát mutatták be diákjaink. A vidám hangulatú ünnepség szereplőit Bauer Gabriella tanárnő készítette fel.

Bővebben...

2012120 22012. január 16-án rendezték Tabon, a Somogyi TISZK Közép- és Szakiskola Krúdy Gyula Tagintézményének Rudnay Gyula Szakképzőjében a Rudnay Kupát. A kispályás labdarúgótornán négy tagintézményünk csapata versenyzett a legjobbnak járó serlegért.

Bővebben...

alt2012. január 13-án a 3. órában tartotta a Somogyi TISZK Baross Gábor Közép- és Szakiskola végzősei – a 12/A és 12/B osztály – számára általános tájékoztatóját a Kaposvári Egyetem.

Bővebben...

altAz Európában 65, Magyarországon közel húsz éve jelen lévő Schiedel vállalat az otthonos lakókörnyezet megteremtését és az energia hatékony felhasználását tűzte ki céljául. A cég magyarországi képviseletét a veszprémi székhelyű Schiedel Kéménygyár Kft. látja el, melynek értékesítési képviselője, Schönberger Tamás úr december 15-én tartott prezentációval egybekötött előadást és gyakorlati bemutatót iskolánk kőműves tanulói számára. A rendezvényt Oláh Csilla tanárnő szervezte.

Bővebben...