Október 20-án tartottuk iskolánkban az 1956-os forradalom és szabadságharc hőseinek tiszteletére rendezett ünnepi megemlékezésünket.

Bővebben...

2017. október 19-én tartottuk a Siófoki Járási Hivatal Járási Munkaügyi Kirendeltségével közös programunkat: iskolánk tanműhelyének (Siófok Fő utca 258.) interaktív bemutatását.

Bővebben...

Első alkalommal, hagyományteremtő céllal rendezte meg a Siófoki SZC Marcali Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája a Centrum Foci Kupát a Városi Sportcsarnokban.

Bővebben...

2017. október 3-án tartottuk meg az általános iskolák focicsapatai számára szervezett, hagyományos kispályás labdarúgó-bajnokságunkat, a Baross-kupát, amely idén a kisdiákok számára atlétikai versenyszámokkal is kiegészült.

Bővebben...

2017 őszén hatodik alkalommal rendezte meg Koczorné Bódis Anikó védőnő-egészségnevelő és Csik Erzsébet védőnő a Szívünk napja – a Szív Világnapja című programjukat iskolánkban.

Bővebben...

2017. szeptember 28-án a 70 km-es kerékpártúrát nyolcadik alkalommal rendezték meg iskolánk pedagógusai.

Bővebben...

Iskolánk az idei tanévben is részt vett a Magyar Diáksport Napja rendezvényen, melyet 2017. szeptember 29-én, pénteken tartottunk.

Bővebben...

Olvasóink értékelése: / 9
ElégtelenKitűnő 

2017. szeptember 15-én a TeSzedd! - Önkéntesen a tiszta Magyarországért akció keretében diákjaink Siófokon gyűjtöttek hulladékot. Hazánk legnagyobb önkéntes mozgalmához a 10/A, a 10/B és a 10/C osztály tanulói a kísérőtanárok – Ruzicska Eszter tanárnő, Bene Róbert tanár úr és Szili Dániel tanár úr – vezetésével csatlakoztak, majd megtisztították iskolánk tágabb környezetét és a Balaton-partot.