Olvasóink értékelése: / 1
ElégtelenKitűnő 

Kiemelkedő eredménnyel, gyönyörűen csillogó érmekkel zárták sportolóink a 2017. április 26-27. között, a Kaposvári Atlétika Pályán, az V. és VI. korcsoport számára megrendezett megyei bajnokságot.

Bővebben...

2017. április 24-én Lengyel Zsófia, Szolnoki Ágnes és Takács Helga tanárnők angol nyelvi versenyt szerveztek tanulóinknak.

Bővebben...

Olvasóink értékelése: / 1
ElégtelenKitűnő 

Remekül szerepeltek sportolóink a 2016/2017. tanév tavaszi sportversenyein, hiszen számos kiemelkedő eredményt értek el diákjaink a megyei versenyeken.

Bővebben...

2017. április 21-én a Siófoki Katasztrófavédelmi Kirendeltség munkatársai iskolánkban jártak. A program során a szervezet felépítésről, feladatköreiről, eszközeiről, valamint a bejelentés módjáról, folyamatáról tájékoztatták kilencedik évfolyamos tanulóinkat. (Fotók)

2017. április 19-én tartottuk Egészségnapi rendezvényünket, amelyet Juray Laura testnevelés szakos tanárnő, valamint Csik Erzsébet védőnő és Koczorné Bódis Anikó védőnő szervezett tanulóinknak.

Bővebben...

Gyönyörű egyéni eredményekkel örvendeztették meg iskolánk közösségét végzős fodrásztanulóink, akik az elődöntőben és az országos döntőben is kimagasló teljesítményt nyújtottak.

Bővebben...

A 2016. novemberében “Green Wheels” néven indult Erasmus +  projekt célja olyan szabadon hozzáférhető digitális tananyag összeállítása - hibrid és elektromos autók gyártása és szervizelése szakterületen -, amely a legmodernebb pedagógiai módszereket használja. Prioritás a kritikai gondolkodás, a kollektív tanulás, a fordított tanterem koncepció vagy a PLA.

Bővebben...

Vadas Éva osztályfőnök és a 9/F osztály Siófok Fő terén posztolta kedvenc versét a magyar költészet napja alkalmából szervezett országos akcióhoz kapcsolódva. Egy tehetséges diákunk portrét is készített József Attiláról. (Fotók)

TÁJÉKOZTATÓ A SZAKKÉPZÉSI ÖSZTÖNDÍJ
2017/2018-as tanév helyi hiányszakmáiról

Bővebben...