2017. november 10. (péntek)

A korábbi évekhez hasonlóan iskolánk a 2017/2018. tanévben is megszervezi a szakgimnáziumi és szakközépiskolai képzéseket bemutató rendezvényét, és megnyitja kapuit az érdeklődő vendégek előtt 2017. november 10-én.

Bővebben...

Diákjaink október 26-án, a német témahét keretén belül egy kiránduláson is részt vehettek.

Bővebben...

2017. október 27-én tartottuk iskolánkban a kilencedikesek jó hangulatú csapatversenyét, az elsősavatót, amelynek során diákjaink intézményünk teljes jogú polgáraivá váltak.

Bővebben...

2017. október 25-én tartottuk iskolánkban a Tökös nap című, hagyományosan ősszel megrendezésre kerülő egészségnevelési rendezvényt, melyet idén is Koczorné Bódis Anikó védőnő-egészségnevelő és Csik Erzsébet védőnő szervezett.

Bővebben...

2017. október 19-én tartottuk a Siófoki Járási Hivatal Járási Munkaügyi Kirendeltségével közös programunkat: iskolánk tanműhelyének (Siófok Fő utca 258.) interaktív bemutatását.

Bővebben...

2017. október 3-án tartottuk meg az általános iskolák focicsapatai számára szervezett, hagyományos kispályás labdarúgó-bajnokságunkat, a Baross-kupát, amely idén a kisdiákok számára atlétikai versenyszámokkal is kiegészült.

Bővebben...

Október 20-án tartottuk iskolánkban az 1956-os forradalom és szabadságharc hőseinek tiszteletére rendezett ünnepi megemlékezésünket.

Bővebben...

Első alkalommal, hagyományteremtő céllal rendezte meg a Siófoki SZC Marcali Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája a Centrum Foci Kupát a Városi Sportcsarnokban.

Bővebben...