2017. november 17-én iskolánk 10/F, 11/AB és 12/AB osztályos tanulói – Nagy Márta tanárnő és Vadas Éva tanárnő kíséretében – gyönyörű fővárosunkba, Budapestre látogattak.

Bővebben...

Olvasóink értékelése: / 1
ElégtelenKitűnő 

3 mérkőzés, 3 győzelem, 25:0-s eredmény a tabi Fair Play Cupon! Szívből gratulálunk iskolánk focicsapatának és Takács József tanár úrnak a nagyszerű eredményhez!
Fotó

Olvasóink értékelése: / 1
ElégtelenKitűnő 

Iskolánk aluljárófestésben és teremfestésben részt vett egykori és jelenlegi tanulói - Nikovics Tibor tanár úr cikkével - versenyeznek kreativitás témakörben. Nagyon büszkék vagyunk diákjainkra, pedagógusainkra, ezért szeretnénk, ha a mi jó példánk nyerne. Kérjük, nyissák meg az oldalt IDE kattintva, és lájkolják az írást! Hajrá Baross!

2017. november 10-én tartottuk iskolánk kiemelt rendezvényét, a nyílt napunkat.

Bővebben...

Diákjaink október 26-án, a német témahét keretén belül egy kiránduláson is részt vehettek.

Bővebben...

2017. október 25-én tartottuk iskolánkban a Tökös nap című, hagyományosan ősszel megrendezésre kerülő egészségnevelési rendezvényt, melyet idén is Koczorné Bódis Anikó védőnő-egészségnevelő és Csik Erzsébet védőnő szervezett.

Bővebben...

2017. november 10. (péntek)

A korábbi évekhez hasonlóan iskolánk a 2017/2018. tanévben is megszervezi a szakgimnáziumi és szakközépiskolai képzéseket bemutató rendezvényét, és megnyitja kapuit az érdeklődő vendégek előtt 2017. november 10-én.

Bővebben...

2017. október 27-én tartottuk iskolánkban a kilencedikesek jó hangulatú csapatversenyét, az elsősavatót, amelynek során diákjaink intézményünk teljes jogú polgáraivá váltak.

Bővebben...

Október 20-án tartottuk iskolánkban az 1956-os forradalom és szabadságharc hőseinek tiszteletére rendezett ünnepi megemlékezésünket.

Bővebben...