2018. október 12-én tartotta iskolánkban Csik Erzsébet védőnő és Koczorné Bódis Anikó védőnő-egészségnevelő a Tökös nap című, hagyományosan ősszel megrendezésre kerülő egészségnevelési rendezvényt.

Bővebben...

Iskolánk a 2018-2019. tanévben is részt vett a Magyar Diáksport Napja alkalmából rendezett programon, melyet 2018. szeptember 28-án, pénteken tartottunk intézményünkben.

Bővebben...

2018. szeptember 27-én tartottuk iskolánk sportpályáján a kilencedikesek jó hangulatú csapatversenyét, az elsősavatót, melyet Ferencziné Becske Ibolya osztályfőnök irányításával kiválóan szervezett meg a két évvel ezelőtti elsősavatón győzedelmeskedő csapat, a 11/C osztály.

Bővebben...

2018. szeptember 25-én tartottuk a tanév első pályaválasztási programját: az általános iskolák focicsapatai számára szervezett, hagyományos kispályás labdarúgó-bajnokságunkat.

Bővebben...

Olvasóink értékelése: / 8
ElégtelenKitűnő 

„ felköltöztek a szavak
a mennybe
csönd van”
(Kányádi)


Mély fájdalommal a szívünkben értesültünk arról, hogy Kovács Krisztián, kedves, szeretett diákunk ma tragikus balesetben elhunyt.

Bővebben...

A sárkányhajós verseny országos döntőjét 2018. szeptember 7-én rendezte meg a Magyar Kajak-kenu Szövetség a Fadd-Domboriban található pályán.

Bővebben...

Olvasóink értékelése: / 1
ElégtelenKitűnő 

2018. szeptember 13-án immár kilencedik alkalommal rendeztük meg diákjaink számára a 70 km-es kerékpártúrát.

Bővebben...

Tisztelettel meghívjuk a kedves Szülőket a 2018-2019. tanév I. félévének tájékoztató szülői értekezleteire.