Olvasóink értékelése: / 1
ElégtelenKitűnő 
Tartalomjegyzék
Alapítványi tájékoztató
Tartalmas Diákélet Alapítvány
Tájékoztató 2014
Minden oldal

Tisztelt Érdeklődő, lehetséges Támogató!

Kérem, engedje meg, hogy röviden bemutassam Önnek a iskolánk diák- és sportéletének támogatására és szervezésére létrehozott közhasznú szervezetet, a Tartalmas Diákélet Alapítványt.

 A Tartalmas Diákélet Alapítvány 2010-ben jött létre azzal a céllal, hogy az iskolai közélet eseményeit gazdagítsa, a diákkezdeményezéseket támogassa, felkarolja; a Diákönkormányzat munkáját megkönnyítse, működési feltételeit javítsa; a kulturális, diáksport és tanár-diák közös programok szervezését elősegítse és a hátrányos helyzetű tanulóink számára szociális támogatást nyújtson.

Alapítványunk támogatásokból összegyűjtött vagyona alapvetően a fent említett célok megvalósítását szolgálja, illetve fedezi a diákjogok érvényesítése érdekében felmerülő adminisztrációs és képzési költségeket is. Nyílt alapítvány, melyhez magán- és jogi személyek bármely módon - természetben nyújtott szolgáltatásokkal, társadalmi munkával és szellemi tevékenységgel is – csatlakozhatnak.

Kérem, hogy támogassa gyermekeink kezdeményezéseinek létrejöttét, első szárnypróbálgatásuk eredményes megvalósulását. Segítsen, hogy mi is segíthessünk!

Szíves támogatása esetén adományát a Tartalmas Diákélet Alapítvány számlaszámára kérjük átutalni, amely a következő:

67000234 – 11001184

 

Kispéter Sándor
Kuratórium elnökeIWIWGoogle bookmarkFacebook