Olvasóink értékelése: / 7
ElégtelenKitűnő 

Kerettanterv - Központifűtés- és gázhálózat rendszerszerelő - OKJ 34 582 09


A szakmáról


Iskolánkban a szakmai képzés kezdete visszanyúlik egészen a kezdetekig. A hosszú évek során az egyes, önálló részeket hol összevonták, hol pedig mint önálló egységek szerepeltek az oktatásban, jelenleg a központifűtés- és gázhálózat-rendszerszerelő a szakma elnevezése.


A szakember a központi fűtési rendszerek, vezetékek, berendezések szerelési és üzemeltetési feladatait, és a gázvezeték kiépítési, gázkészülék csatlakoztatási feladatait látja el.


Szakmai képzésről


Szakmai képzésünk célja, hogy általánosan művelt, korszerű szakmai, elméleti és gyakorlati felkészültségű szakképesítéssel rendelkező szakemberek hagyják el iskolánkat, akik gyakorlati munkájukat elméletileg megalapozottan, szakszerűen képesek ellátni. A célok megvalósítása érdekében minden lehetséges eszközt alkalmazunk.


Tanulóink megismerkednek a legkorszerűbb anyagokkal, szereléstechnikákkal, résztvevői a szakmai kiállításoknak illetve szakmai előadásoknak. A szakmai szervezetek által rendezett versenyek résztvevőiként számos kiváló eredményt tudhatnak magukénak.

 

 

IWIWGoogle bookmarkFacebook