Olvasóink értékelése: / 8
ElégtelenKitűnő 

 „Megőrizni, amit a természet adott.
Pótolni, amit megtagadott.
És még szebbé tenni, ami már megadatott.”

A fodrász mesterségről

Napjainkban egyre fontosabbá válik megjelenésünk, hiszen gyakran boldogságunk, kiegyensúlyozottságunk, munkahelyünk függ tőle.

A frizura megjelenésünk szerves része, mely kiemelheti előnyös vagy előnytelen vonásainkat, de el is kendőzheti az apróbb szépséghibáinkat. Szerencsés esetben híven tükrözi az egyéniségünket, kellemesen harmonizál az egész megjelenésünkkel. Ennek megvalósításában ad felbecsülhetetlen segítséget a fodrász lelkiismeretes, szakszerű munkája.

A fodrász az emberek ápoltságára és kulturált megjelenésére irányuló szükségleteket elégíti ki, amely folyamatosan változik a divat, a technika és a tudomány fejlődése révén.

Ajánlható a fodrász mesterség minden olyan fiatalnak, aki szeret emberekkel foglalkozni, türelmes, szorgalmas, jó a kézügyessége, kreatív, szeretne szépet alkotni nap, mint nap, hiszen a fodrászat a szépségipar koronázatlan királynője.

Fodrasz
Fodrasz (1)
Fodrasz (2)
Fodrasz (3)
Fodrasz (4)
Fodrasz (5)
Fodrasz (6)
Fodrasz (7)
Fodrasz (8)
1/9 
start stop bwd fwd

Fodrászok képzése

Szakközépiskolában a gyakorló fodrászok képzési ideje 4+1 évig tart. 12. év végén szakmai érettségi bizonyítványt, a 13. év végén szakmai bizonyítványt szereznek tanulóink.

IWIWGoogle bookmarkFacebook