Olvasóink értékelése: / 3
ElégtelenKitűnő 
Tartalomjegyzék
Innovatív iskolák fejlesztése 2. ütem
Szakmai megvalósítók
Tevékenységek
Média
Fenntartás
Minden oldal

 

szechenyi tamopTÁMOP-3.1.4.C-14


Innovatív iskolák fejlesztése

2. ütem


 

A Somogyi TISZK szakiskolás tanulóinak fejlesztése

TÁMOP-3.1.4.C-14-2015-0406

 

 

Uniós támogatásból kerül sor az intézmény szakiskolás tanulóinak fejlesztésére. A Somogyi TISZK Baross Gábor Középiskola, Szakiskola és Kollégium 30 millió forint uniós támogatást nyert a TÁMOP-3.1.4.C-14 „Innovatív iskolák fejlesztése 2. ütem” című pályázati kiíráson.

A Széchenyi 2020 program keretében megvalósuló projekt során a székhelyintézmény (Baross), a Krúdy Gyula Tagintézmény és a Rudnay Gyula Tagintézmény szakiskolás tanulóinak szervezünk különböző programokat.
A projekt időtartama: 2015. május 4. – 2015. október 31.

A projekt célja a tanulók egyéni és társas kompetenciáinak fejlesztése. A megvalósításban iskolánk pedagógusai, védőnője és meghívott előadók vesznek részt. A projektben a következő programok szerepelnek: egészségnapok az egészséges táplálkozás jegyében, sportnap, a környezeti nevelést szolgáló kirándulások (kerékpártúra, gyalogtúra), a komplex közlekedési ismeretek elsajátítását célzó témahét, az idegen nyelvi kompetenciát fejlesztő nyelvi témahét és a szenvedélybetegségek megelőzésével kapcsolatos előadások. Emellett az informatikai kompetencia fejlesztése szakkör formájában, egyéb tanórákon pedig a digitális tananyagok gyakorlati használatával valósul meg.

A Somogyi TISZK Baross Gábor Középiskola, Szakiskola és Kollégiumban (Siófok, Bakony u. 2.) megvalósuló projekt:

 szechenyi tamop

 

 

 IWIWGoogle bookmarkFacebook