Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 

2018. május 5-én, szombaton, 9 órakor tartottuk ballagási ünnepélyünket: a 12/A, a 12/B, a 3/11/A és a 3/11/B osztály diákjai búcsúztak iskolánktól.

Az utolsó osztályfőnöki óra után végzős tanulóink igazgató úr és az osztályfőnökeik vezetésével búcsúztak el a termektől, folyosótól, majd a parti sétányon keresztül érkeztek vissza iskolánk udvarára. Útjuk során elhelyezték osztályuk leveit az Emlékezés fáján.

Az ünnepi műsor végzős diákunk, Béleczki Ferenc (12/B) szavalatával és a Himnusz meghallgatásával kezdődött, majd Kispéter Sándor igazgató úr osztotta meg a ballagókkal útravaló, ünnepi gondolatait. Rácz Attila (10/A) szavalata után a ballagók nevében Lelkes Péter (12/A), a ballagtatók nevében Acsai Roland (11/A) beszéddel, a pedagógusok nevében - Birkás György tanár úr verssel búcsúzott. A zászlóátadás után Igazgató Úr átadta a kiváló teljesítményt elérő tanítványaink számára az elismerő okleveleket, és az Év Diákja díjat. A 2018/2019. tanévben a legmagasabb, végzősnek járó elismerést Béleczki Ferenc vehette át.

Az idei évtől kezdődően – hagyományteremtő céllal – végzőseink jövőre vonatkozó kívánságaikat, céljaikat, terveiket léggömbök segítségével engedték útjukra. Az ünnepi műsor Gősi Gábor (12/B) szavalatával és a Szózat meghallgatásával zárult.

Köszönjük tanulóinknak – a konferálóknak (Pék Kittinek és Modroczky Ferencnek), a szereplőknek, a segítő diákoknak – és ballagást szervező pedagógusoknak – Baánné Gerbely Bernadettnek, Bor Mariettának, Kovácsné Galambos Ildikónak, Lengyel Zsófiának – és a segítő tanároknak, dolgozóknak, hogy megható ünnepélyen, gyönyörűen feldíszített iskolában búcsúzhattunk el tanulóinktól.

Sikeres érettségi és szakmai vizsgát kívánunk tanítványainknak!

Fotók

A programot az FGSZ Földgázszállító Zrt. támogatta.


IWIWGoogle bookmarkFacebook