Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 

2018. szeptember 27-én tartottuk iskolánk sportpályáján a kilencedikesek jó hangulatú csapatversenyét, az elsősavatót, melyet Ferencziné Becske Ibolya osztályfőnök irányításával kiválóan szervezett meg a két évvel ezelőtti elsősavatón győzedelmeskedő csapat, a 11/C osztály.

A többfordulós verseny végén a zsűri - Kispéter Sándor igazgató úr elnökletével - összesítette az eredményeket, majd a beavatás zárásaként a kilencedikesek elmondták vicces esküjüket, mellyel intézményünk teljes jogú polgáraivá váltak.

Szívből gratulálunk a győztes 9/C osztálynak és  Kálóczi József osztályfőnöknek az első hely elnyeréséhez, a tortához és a rendezés jogához, valamint gratulálunk a többi, végsőkig küzdő csapatnak és az osztályfőnököknek is a nagyszerű csatához és a sportszerű játékhoz!

Kedves Kilencedikesek!
„Azért vagyunk a világon, hogy valahol otthon legyünk benne.” (Tamási Áron)
Szívből kívánjuk, hogy leljetek otthonra nálunk! Egy olyan otthonra, ahol jó elidőzni, ahol jó együtt lenni, ahol jó diáknak lenni! Boldog pillanatokat, felejthetetlen, vidám diákéveket kívánunk a Baross falai között Nektek!

IWIWGoogle bookmarkFacebook