Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 

2018. október 18-án tartottuk a Siófoki Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztályával közös programunkat, melynek keretében a felvételi előtt álló általános iskolás diákok, a pedagógusok és a szülők számára mutattuk be a Tanműhelyünket (Siófok, Fő utca 258.) és a képzési palettánkat.

A regisztrációt követően Tóth Sándor György osztályvezető úr és Kispéter Sándor igazgató úr mondta el köszöntő gondolatait, majd a gyakorlati helyünk állomásait - asztalos, CNC forgácsoló, lakatos, autódiagnosztikai és hegesztő tanműhelyt és az épületgépészeti mérőtermet - jártuk két csoportban végig. A diákok a tanműhelyekben folyó munka mellett az egyes szakmákkal is megismerkedtek, valamint lehetőségük nyílt bepillantani a fodrász szakma  fortélyaiba is.

Pályaválasztási napunkat megtisztelte jelenlétével a Harman Becker Kft. küldöttsége is. Diákok népszerűsítették szakoktatójuk vezetésével a következő tanévtől induló ipari gépész szakmát, melynek gyakorlati képzésében iskolánk együttműködik a prémium kategóriás termékeket gyártó székesfehérvári céggel.

Legközelebb 2018. november 9-én, a nyílt napunkon tájékoztatjuk a felvételi előtt álló diákokat: az iskolában (Siófok, Bakony u. 2.) 8.30-tól, a Központi Képzőhelyen 10.30 órától várjuk a jövő szakembereit.

IWIWGoogle bookmarkFacebook