Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 

2018. november 9-én tartottuk nyílt napunkat. A megnyitón a Siófoki Szakképzési Centrum vezetője, Szamosi Lóránt főigazgató úr és iskolánk vezetője, Kispéter Sándor igazgató úr köszöntötte a megjelent diákokat, szülőket, pedagógusokat, majd intézményünk igazgatóhelyettesei tartottak a szakgimnáziumi és szakközépiskolai képzésekről tájékoztatót.

A Mesterségem címere I. program keretében az iskolai szaktantermekben mutatták be iskolánk szaktanárai a környezetvédelem, a gyakorló ápoló, a műszaki informatikus, a gazdasági informatikus, az épületgépész és a fodrász szakot, valamint a gépi forgácsoló, ipari gépész, festő, hegesztő, karosszérialakatos, központifűtés- és gázhálózat rendszerszerelő és az asztalos szakmát. Emellett a laborokban természettudományi, angol és német nyelvi képzést bemutató órákon, könyvtári bemutatón vehettek részt az érdeklődők, akik az irodalmi teaházban, a logikai játékok versenyén vagy az őszi lombrózsa elkészítése közben is ismerkedhettek intézményünkkel, tanárainkkal, leendő diáktársaikkal.

Nyílt napunk keretében kiemelt partnereink is bemutatkoztak: örökbefogadott falunk, Nyim, az Aranypart Kollégium, a BUDOKA KYOKUSHIN KARATE KLUB, a Katasztrófavédelem, a Vízügyi Igazgatóság és a Peugeot Máté külön standon fogadta az érdeklődőket.

11 órától a Fő utcai Tanműhelyünkben tekinthették meg a pályaválasztók – a Mesterségem címere II. program keretében – az egyes műhelyeket és szakmai bemutatókat. A nyolcadikos diákok az asztalos tanműhelyben, az informatika teremben, a CNC forgácsoló műhelyben, a lakatos tanműhelyben, az autódiagnosztikai tanműhelyben, a hegesztő műhelyben és az épületgépészeti mérőteremben kaptak bővebb tájékoztatást szakmai képzéseinkről.

  • Köszönjük partnereinknek – Nyim településnek, az Aranypart Kollégiumnak, a BUDOKA KYOKUSHIN KARATE KLUBnak, a Katasztrófavédelemnek, a Vízügyi Igazgatóságnak és a Peugeot Máténak –, hogy jelenlétükkel megtisztelték nyílt napunkat.
  • Köszönjük az FGSZ Zrt. és a Tartalmas Diákélet Alapítvány támogatását.

Fotók: Vörös Tamás tanár úr

IWIWGoogle bookmarkFacebook