Olvasóink értékelése: / 9
ElégtelenKitűnő 

Iskolánk e-naplója, a tanulók e-ellenőrzője a linkre kattintva tekinthető meg: siszc-baross.e-kreta.hu

Fontos információk:

 • Adatkezelési tájékoztató: a KRÉTA elektronikus naplóban történő adatkezelésről

„A Siófoki SZC Baross Gábor Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája jelen adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint kezeli a www.baross-siofok.hu honlapon keresztül a KRÉTA e-napló rendszerébe történő belépést biztosító személyes adatokat.

Az intézmény adatvédelmi tisztviselője: Zádori Miklós
elérhetőségei: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd. , 8601 Siófok, Pf.: 127.

A fenti személyes adatokat az intézmény a KRÉTA e-napló rendszerébe történő belépés biztosítása céljából kezeli. Az adatkezelés jogalapja jogi kötelezettség teljesítése. Az iskola a belépési adatait nem adja át más személy részére. Az érintett belépési adatait a jogviszonya megszűnését követően nem őrizzük. A személyes adataihoz jogosult hozzáférni, továbbá jogosult a személyes adatai helyesbítését vagy törlését kérni, illetve élhet az adatkezelés korlátozásához és adathordozhatósághoz való jogával.
A személyes adataival kapcsolatos jogát az iskola adatvédelmi tisztviselője részére küldött e-mail útján gyakorolhatja. A személyes adatainak esetleges megsértésével kapcsolatban kapcsolatba léphet az iskola adatvédelmi tisztviselőjével, panasszal élhet a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (www.naih.hu) vagy bírósághoz fordulhat.”

 • Belépés

A belépéshez adja meg a felhasználó nevét és a jelszavát, majd kattintson a Bejelentkezés gombra!

 • Felhasználó név és jelszó gondviselő esetében

Iskolánk minden gondviselő számára generált a hozzáféréshez szükséges felhasználónevet és jelszót. Kérjük, az első belépés előtt keresse fel gyermeke osztályfőnökét, akitől – a gondviselői adatok rögzítése után - a hozzáféréshez szükséges kódokat megkaphatja. Kérjük, hogy ne kattintson a gondviselői jelszó igénylése gombra, hiszen ezek már elkészültek. (Fogadóórák a 2018/2019. tanévben: letöltés)

 • Felhasználó név és jelszó tanulók esetében

A felhasználói név a tanuló oktatási azonosítója (11 számjegy), a kezdőjelszó a tanuló születési ideje számjegyekkel megadva, köztük kötőjelekkel (pl. 2002-09-01).

 • Kezdőképernyő

A bejelentkezés után a Faliújság fogad. Itt láthatók az ellenőrző legfrissebb adatai: jegyek, mulasztások, bejegyzések. A KRÉTA logóra kattintva bármelyik lapról visszatérhet erre az oldalra.

 • Órarend megtekintése

A KRÉTA logó mellett az Órarend főmenüpontra kattintva nézhető meg a tanuló aktuális órarendje, az órarend elemre kattintva pedig az óra pontos leírása látható. A hétválasztó gombok segítségével más hetek órarendje is megtekinthető.

 • Osztályzatok megtekintése

Az Osztályzatok főmenüpontra, majd a megjelenő Osztályzatok fülre kattintva az összes eddigi osztályzat tantárgyanként, havi bontásban megjelenik. Ha ismét az Osztályzatok főmenüpontra, majd az Osztályátlagok fülre kattintunk, akkor a tanuló átlaga és az osztályátlag közötti különbséget tanulmányozhatjuk.

 • Hiányzás megtekintése

A Mulasztások főmenüpontra kattintva a Késések, hiányzások és az Igazolások almenük közül választhat. Itt tekinthető meg az összes tanórai hiányzás és késés, illetve a mulasztás és igazolás típusa is.

 • Egyéb információk

Az Információk főmenüpont alatt a Tanórák, a Feljegyzések és az Intézmény legfőbb adatai tekinthetők meg.

 • Jelszó megváltoztatása

A tanuló és/vagy gondviselő nevére (felül jobb oldalon) kattintva felugrik a saját menü ablak. Itt válassza a Profilbeállítások pontot, majd kattintson a Jelszó módosítása feliratra. A régi és új jelszavak megadása után a Mentés gombra is klikkeljen rá.

 • Kilépés a rendszerből

A tanuló és/vagy gondviselő nevére (felül jobb oldalon) kattintva felugrik a saját menü ablak. A Kijelentkezés gombra kattintva léphet ki a rendszerből.

IWIWGoogle bookmarkFacebook