Olvasóink értékelése: / 7
ElégtelenKitűnő 

Iskolánk e-naplója, a tanulók e-ellenőrzője a linkre kattintva tekinthető meg: siszc-baross.e-kreta.hu

Fontos információk:

  • Belépés

A belépéshez adja meg a felhasználó nevét és a jelszavát, majd kattintson a Bejelentkezés gombra!

  • Felhasználó név és jelszó gondviselő esetében

Iskolánk minden gondviselő számára generált a hozzáféréshez szükséges felhasználónevet és jelszót. Kérjük, az első belépés előtt keresse fel gyermeke osztályfőnökét, akitől – a gondviselői adatok rögzítése után - a hozzáféréshez szükséges kódokat megkaphatja. Kérjük, hogy ne kattintson a gondviselői jelszó igénylése gombra, hiszen ezek már elkészültek. (Fogadóórák a 2018/2019. tanévben: letöltés)

  • Felhasználó név és jelszó tanulók esetében

A felhasználói név a tanuló oktatási azonosítója (11 számjegy), a kezdőjelszó a tanuló születési ideje számjegyekkel megadva, köztük kötőjelekkel (pl. 2002-09-01).

  • Kezdőképernyő

A bejelentkezés után a Faliújság fogad. Itt láthatók az ellenőrző legfrissebb adatai: jegyek, mulasztások, bejegyzések. A KRÉTA logóra kattintva bármelyik lapról visszatérhet erre az oldalra.

  • Órarend megtekintése

A KRÉTA logó mellett az Órarend főmenüpontra kattintva nézhető meg a tanuló aktuális órarendje, az órarend elemre kattintva pedig az óra pontos leírása látható. A hétválasztó gombok segítségével más hetek órarendje is megtekinthető.

  • Osztályzatok megtekintése

Az Osztályzatok főmenüpontra, majd a megjelenő Osztályzatok fülre kattintva az összes eddigi osztályzat tantárgyanként, havi bontásban megjelenik. Ha ismét az Osztályzatok főmenüpontra, majd az Osztályátlagok fülre kattintunk, akkor a tanuló átlaga és az osztályátlag közötti különbséget tanulmányozhatjuk.

  • Hiányzás megtekintése

A Mulasztások főmenüpontra kattintva a Késések, hiányzások és az Igazolások almenük közül választhat. Itt tekinthető meg az összes tanórai hiányzás és késés, illetve a mulasztás és igazolás típusa is.

  • Egyéb információk

Az Információk főmenüpont alatt a Tanórák, a Feljegyzések és az Intézmény legfőbb adatai tekinthetők meg.

  • Jelszó megváltoztatása

A tanuló és/vagy gondviselő nevére (felül jobb oldalon) kattintva felugrik a saját menü ablak. Itt válassza a Profilbeállítások pontot, majd kattintson a Jelszó módosítása feliratra. A régi és új jelszavak megadása után a Mentés gombra is klikkeljen rá.

  • Kilépés a rendszerből

A tanuló és/vagy gondviselő nevére (felül jobb oldalon) kattintva felugrik a saját menü ablak. A Kijelentkezés gombra kattintva léphet ki a rendszerből.

IWIWGoogle bookmarkFacebook