Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 

„Küzdöttél, de már nem lehet,
Csend ölel át és szeretet.
Csak az hal meg, kit felednek,
Örökké él, kit igazán szeretnek.”
(Kosztolányi Dezső)

(1970-2019)Mély fájdalommal és szomorúsággal a szívünkben búcsúzunk iskolánk kiváló pedagógusától, Czibere László tanár úrtól, aki rövid ideig tartó, súlyos betegség után, tragikus hirtelenséggel hunyt el a mai napon.

Búcsúzunk, Tanár Úr, bár felfoghatatlan, ami történt. Megszakad a szívünk, hiszen személyedben nemcsak egy kimagasló szaktudású műszaki tanárt, nemcsak egy kedves, szerény, udvarias, segítőkész, jó kedélyű kollégát, hanem egy rendkívüli, kreatív, sokoldalú, reneszánsz embert vesztettünk el, egy különleges tanáregyéniséget.

Felfoghatatlan, ami történt, mert Te, Tanár Úr, kivételes és igazán jó Ember voltál, és azon kevesek közé tartoztál, aki bármit mondott, azt mindig feltétlen tisztelettel és szeretettel fogadtuk. Ezért felfoghatatlan a hiányod: most csak a torokszorító döbbenetet és a betöltetlen űrt érezzük.

Autószerelő tanulóink nevében köszönjük a sok tudást, emberséget és önzetlen segítséget; mindazt, amivel tanítványaidat elindítottad az úton. Köszönjük, hogy személyiséged példájával nevelted őket, s megpróbáltál belőlük igaz embert formálni, jó, tisztességes, szorgalmas embert nevelni.

Mi, kollégáid, örökké hálásak leszünk azért, hogy ismerhettünk, hogy a barátaid lehettünk. Emléked, stílusod, mosolyod örökre velünk marad.

Nyugodj békében, Tanár úr!


Iskolánk dolgozói, tanárai és diákjai őszinte részvétüket nyilvánítják Czibere László tanár úr családjának, szeretteinek. Fogadják legmélyebb együttérzésünket, gyászukban osztozunk!

IWIWGoogle bookmarkFacebook