Baross Gábor Közép- és Szakiskola

2017. október 25-én tartottuk iskolánkban a Tökös nap című, hagyományosan ősszel megrendezésre kerülő egészségnevelési rendezvényt, melyet idén is Koczorné Bódis Anikó védőnő-egészségnevelő és Csik Erzsébet védőnő szervezett.

Bővebben...

Október 20-án tartottuk iskolánkban az 1956-os forradalom és szabadságharc hőseinek tiszteletére rendezett ünnepi megemlékezésünket.

Bővebben...

2017. október 19-én tartottuk a Siófoki Járási Hivatal Járási Munkaügyi Kirendeltségével közös programunkat: iskolánk tanműhelyének (Siófok Fő utca 258.) interaktív bemutatását.

Bővebben...

Első alkalommal, hagyományteremtő céllal rendezte meg a Siófoki SZC Marcali Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája a Centrum Foci Kupát a Városi Sportcsarnokban.

Bővebben...

2017. október 3-án tartottuk meg az általános iskolák focicsapatai számára szervezett, hagyományos kispályás labdarúgó-bajnokságunkat, a Baross-kupát, amely idén a kisdiákok számára atlétikai versenyszámokkal is kiegészült.

Bővebben...

2017 őszén hatodik alkalommal rendezte meg Koczorné Bódis Anikó védőnő-egészségnevelő és Csik Erzsébet védőnő a Szívünk napja – a Szív Világnapja című programjukat iskolánkban.

Bővebben...